Speelmiddagen

JuNiMo is 3 jaar geworden!

Hoera JuNiMo is drie jaar!! En dit vieren wij natuurlijk met een feestje. Een taartje een broodje knakworst en een uitje naar Dolle Pret. We hebben de bloemetjes flink buiten gezet. Wij hebben deze leuke dag afgesloten met patat en een cadeautje voor mee naar huis. klik hier voor het filmpje!  
read more

Buursepot en bioscoop

Vandaag hadden we opnieuw twee uitjes !  Dit keer heeft de andere groep gevaren met de Buursepot. Ze mochten allemaal een stukje varen. De tieners zijn naar de film geweest in theater de Kappen. klik hier voor het filmpje!
read more

Buursepot en kinderboerderij

Vandaag niet 1 maar 2 uitjes! Onze tieners hebben een rondje gevaren met de Buursepot. Als echte kapiteins mochten de kinderen even sturen en we hebben onderweg van alles geleerd. Wist u bijvoorbeeld dat de boot waar we mee wij vaarden maar van 1 boom is gemaakt? De andere kids hebben een bezoek gebracht aan
read more

Ijsjes!

Jaaa! Eindelijk! Vandaag was de eerste speelmiddag na de vakantie! We hebben een rondleiding bij Menzing en Menotti gehad. We hebben gezien hoe ijs gemaakt werd, geproefd en mochten ons eigen ijsje versieren! Dat zijn hele lekkere ijsjes geworden. Als afsluiting kregen we een echt diploma! Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti bedankt voor deze super leuke
read more

Samenspeelmiddag

Vandaag hadden we een speciale speelmiddag. We organiseerden samen met de PiusX een samenspeelmiddag waar de kinderen van JuNiMo en van basisschool PiusX samen konden spelen. Ook de kinderen van de BSO van Bloesem kwamen nog even gezellig langs! De middag was een groot succes ondanks een regenbui die de pret zeker niet mocht drukken!
read more

Waterpret!

Vandaag was het tijd voor waterpret! Emmers met water, waterballonnen en een zwembadje waren te vinden op het schoolplein. Het was lekker warm en daar hoort natuurlijk ook nog een ijsje bij 🍦 Klik hier voor het filmpje!
read more

Met zn allen naar het zwembad

Vandaag hebben we lekker gezwommen! Ilse haalde ons op met het busje van Bloesem Kinderopvang en bracht ons naar het zwembad van camping stien’ boer. Daar hebben we lekker de hele middag gespeeld en gezwommen. Bommetje, duiken en van de glijbaan wat een lol! Klik hier voor het filmpje!
read more

lekker buiten!

Vandaag hebben we lekker op locatie gespeeld. Een aantal kinderen hebben hele mooie bloemenschilderijtjes gemaakt en vrij geschilderd. We schilderden een rondje op het doek en hebben daarna de blaadjes met wc-rolletjes in verschillende mooie kleuren erop gestempeld. Het was heerlijk weer dus hebben we ook heerlijk buiten gespeeld. In de zandbak, op de schommel,
read more
error: copy protected