Door naar de volgende ronde!

We hebben goed nieuws!!

JuNiMo is door naar de tweede ronde van de Appeltjes van Oranje!
Dat betekend voor ons dat wij nu behoren tot de 40 beste sociale initiatieven. In januari vindt er een online stemtiendaagse plaats waarvoor wij iedereen willen oproepen op ons te stemmen. De 10 initiatieven met de meeste stemmen en beste beoordeling van de jury gaan door naar de volgende ronde. 25 januari moeten wij een pitch geven over JuNiMo en daaruit zal de jurybeoordeling komen.

De online stemtiendaagse vindt plaats van 8 januari tot en met 17 januari.
Door op ons te stemmen maakt JuNiMo niet alleen meer kans om door te gaan naar de volgende ronde, ook maak je kans op €1.000 voor onze stichting. Daar kunnen wij weer leuke activiteiten van doen met de kinderen.

Zo ziet de procedure van de Appeltjes van Oranje 2018 er uit;

– Eerste beoordeling door het Oranje Fonds, selectie van 40 best passende initatieven
– Online stemtiendaagse voor deze 40 kanshebbers van 8 t/m 17 januari
– Voorronde met pitch voor deze 40 kanshebbers op 25 januari
– Selectie van 10 genomineerde initiatieven
– Selectie drie winnaars van een Appeltje van Oranje door bestuurscommissie

Het Appeltje van Oranje bestaat uit een prijs van € 15.000,= en een bronzen beeldje gemaakt door Prinses Beatrix. Het Appeltje van Oranje is de prijs voor succesvolle sociale initiatieven die mensen betrekken bij onze samenleving. De prestigieuze prijs wordt elk jaar in mei uitgereikt door de beschermvrouwe van het Oranje Fonds, Koningin Máxima. In lustrumjaren reikt Koning Willem-Alexander de prijs uit.

Vanaf volgende week zal onze eigen pagina online staan op www.stem.oranjefonds.nl. Via daar kun je in januari op ons stemmen. We houden jullie hiervan op de hoogte. Ook kun je je via die site aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van de Appeltjes van Oranje.

Wij zijn super trots dat we door zijn naar de volgende ronde!