JuNiMo vakantie 2018!

En toen was het weer zo ver! De JuNiMo vakantie!

Bijna al onze JuNiMo vriendjes gingen mee op vakantie. Super stoer toch zonder je ouders en met je vrienden op vakantie gaan?

Het was super lekker weer, dus hebben we veel gezwommen en buiten gespeeld. Dit jaar hadden we wel vier huisjes en ook bijna alle JuNiMo vrienden (vrijwilligers) zijn op bezoek geweest. Sommigen het hele weekend en sommigen een dag. Super gezellig toch?

Beleef het weekend met ons mee:

Dag 1

Om 18.00 kwamen alle kinderen. Tijd om te kijken met wie je in welk huisje je slaapt, je bed op maken en even wat drinken. 

Daarna de camping bekeken. Waar is het zwembad? Waar kun je douchen? Waar moeten we broodjes halen? En waar kun je spelen? We hebben de dag afgesloten in de plonsplas. Een hele mooie speelvijver waar je kunt klimmen, klauteren en natuurlijk plonsen!

Klik hier voor het filmpje van vakantiedag 1

Dag 2

Na een lekker ontbijtje was het tijd om lekker te spelen. De Tieners bleven op de camping en gingen samen leuke dingen doen. Naar de speeltuin, voetballen of knutselen. De jongere groep is naar speeltuin de Morskieft geweest. een hele grote speeltuin waar je binnen en buiten kunt spelen. met springkussens, schommels en hele hoge glijbanen.

’s middags hebben we met de hele groep gezwommen. Het dak van het zwembad was open, het leek wel of we buiten zwommen 🙂 Na vele rondjes van de glijbanen, bommetjes en spetteren in het binnen en buitenbad was het tijd om te gaan eten bij de huisjes. 

In de avond gingen de Tieners op pad en bleef de jongere groep op de camping. Zij konden nog even lekker bij de huisjes spelen.

De Tieners zijn naar de binnenkermis van Preston Palace geweest! Super cool! Er was een Octopus, een Disk-O, botsauto’s en nog veel meer. Ook kon je er zelf drinken pakken, en ijsjes maken. Zoveel als je wilde. 

Daarna met de Tieners die dat wilden nog een ‘cocktail’ gedronken bij het huisje en dan lekker naar bed.

Klik hier voor het filmpje van vakantiedag 2

Dag 3

De laatste dag van de vakantie alweer.

In de ochtend zijn een aantal kinderen naar de plonsplas geweest en de rest heeft bij de huisjes gespeeld. Tussendoor hebben we de tassen alvast ingepakt. 

Tussen de middag hebben we lekker poffertjes gegeten en daarna zijn we met z’n allen naar het zwembad geweest. Nog even lekker het water in voordat het tijd is om naar huis te gaan.

We hebben samen in de partytent afgesloten met patat en snacks.

Wat een super tof weekend was het weer!

Klik hier voor het filmpje van vakantiedag 3