Een top cadeau van LCS!

LCS is verhuisd! Enige tijd geleden benaderde Anto en Mart ons met het bericht dat zij gingen verhuizen naar een nieuw kantoorpand. En dit vierden zij met een openingsfeest. Ze besloten dat ze geen bloemen en cadeaus wilden, maar een gift voor een goed doel. En dat mocht JuNiMo zijn!

De connectie ontstond omdat zij net als wij kleinschalig zijn begonnen, en vervolgens ook door de groei op zoek moesten naar grotere ruimte om hun werkzaamheden voort te zetten. Maar natuurlijk ook hun hart voor onze doelgroep.

Wij waren bij het openingsfeest aanwezig met een aantal kinderen, hebben een drankje gedronken, gedanst en natuurlijk het nieuwe kantoor bekeken. Wat de opbrengst was mochten we nog niet weten. 

Afgelopen woensdag op ons eigen verjaardagsfeestje, kwamen Anto en Mart op bezoek. Met wel een heel erg leuk cadeau! De opening heeft een bedrag van €1250,- op geleverd! Daar kunnen wij weer ontzettend leuke dingen van doen en nieuwe stappen zetten in de groei van JuNiMo.

Nogmaals heel veel dank en wij wensen onze nieuwe JuNiMo vrienden van LCS computerservice heel veel succes in hun nieuwe kantoor!